zondag 27 februari 2011

Nele loves to play

De weken vliegen voorbij en zo ook de einddata voor de challenges. Bij de Scrapheap is de volgende challenge scrappen zonder dessinpapier. Alles mag dus behalve dessinpapier. Best moeilijk maar uiteindelijk toch gelukt.




Ik heb een foto gebruikt van ons nichtje Nele die lekker op haar kleed aan het spelen was. Ik heb de kleuren van het kleed een beetje als inspiratie gebruikt.
De basis een vel groen cardstock waarop ik lekker met gesso ben gaan smeren. Met roze garen is een fotokader gestikt en een kader om de rest van de lay-out. De titel is gemaakt met de Cricut en met gekleurde rubons. De olifant is een stempel die ik gescoord heb op de rommelmarkt. Deze heb ik gepaperpieced met verschillende kleuren cardstok en daarna uitgeknipt. Verder nog vilten bloemen en knoopjes gebruikt. Om af te werken nog wat nietjes, pen om te omlijnen en groene glimmermist.


Zo ik ga lekker naar bed, een beetje een druk weekend gehad met een bruiloft, verjaardag en surpriseparty!


Bedankt voor het kijken.













dinsdag 22 februari 2011

Winnaar!

Nou helaas maar 1 reactie op mijn kaartje dus hij is voor MARJOLIJN! Ik stuur em naar je op.

Groetjes Kim

woensdag 16 februari 2011

It's a girl

Voor de inspiratiechallenge bij Scrapdelight was de challenge gebruik verpakkingsmateriaal, metaal en 50% roze. Jammer genoeg heb ik geen before foto gemaakt van het doosje. Het is het doosje waar de handschoenen van mijn man in zaten en het doosje was helemaal zwart.


Ik wil er een kraamcadeautje in doen. Zo veel zwangeren op dit moment dus er zit vast wel een meisje tussen haha. Het doosje heb ik eerst met meerdere lagen gesso geverfd, toen crackle medium en daarna lichtroze verf van Making Memories. Toen nog een keer met rode glimmermist gesprayed voor een mooie glans. De titel heb ik uit Echo Park papier gestanst met de Cricut. De vlinders zijn uit dessinpapier geponst van hetzelfde merk net als de binnenkant. Hier komt de naam van de baby en de felicitatie en uiteraard het cadeau. Het metaal heb ik gedraaid als een swirl en onder de A geplakt en als komma;s gebruikt. Verder nog wat prima bloemen en alles afgewerkt met hotfix steentjes.
Gelukkig had ik het nog op tijd af haha. Altijd alles op het laatste moment.
De volgende challenge is ook al bekend. Scrap een eigenaardigheid/tic van jezelf. Nou daar weet ik wel wat mee!
Ook bij de Scrapheap staat de nieuwe challenge erop maak een Lay-out zonder dessinpapier. Daar ben ik al druk mee doende dus dat ga ik toch zeker ook op tijd afkrijgen.
Bedankt weer voor het kijken!
Groetjes K!m









dinsdag 15 februari 2011

Workshop Give Away!!

Op het Scrapdelight blog kun je kans maken op een geweldige workshop op zaterdag 19 februari a.s. Het enige dat je hoeft te doen is volger worden, berichtje achterlaten en een berichtje achterlaten op je blog. Ik doe mee jullie ook?

Groetjes Kim

zondag 13 februari 2011

My Favorite Recipe



...daar gaat mijn minialbum over. Op het Scrapheap Forum was de opdracht een mini album uit 1 vel cardstock te maken. Ik heb als basis roze cardstock gebruikt en dat gesprayed met rode glimmermist. De papierlijn is Basic Grey Olivia waarvan ik een aantal hartjes heb uitgeknipt om in mn album te verwerken. De letterstickers komen uit een pakket die mn schoonouders hebben meegenomen uit Maleisie dus ik weet echt niet waar het van is. De grote stickers heb ik op cardstock geplakt en uitgeknipt en de minirondjes zo opgeplakt. En toen moest het boekje dicht. Pffff hoe ga ik dat nu weer doen. Mijn ruimtelijk inzicht is nu niet bepaald je van het maar goed. Ik heb gaatje gemaakt in de vierkantjes en daar een stuk touw doorheen gedaan. Dit touw heb ik met plakband toen weer vastgemaakt aan de andere kant en daar dessinpapier overheen geplakt zodat het goed vastzit en dat het plakband niet meer zichtbaar is. Grote brad om het touw mee vast te zetten en zo hetzelfde aan de andere kant. Toch goed gelukt, zou ik dan toch een beetje ruimtelijk inzicht hebben haha.

Het rondje op de voorkant heb ik met mn nestabillities gemaakt en het hartje uitgeknipt en vastgezet met een nietje. Had helaas een foutje gemaakt in de tekst maar dat kon ik nog een beetje corrigeren :-).

Het kaartje is met recept om lekkere scones te bakken en dit ga ik weggeven op mn blog. Word volger en laat voor 22 februari een berichtje achter bij deze post en wie weet ontvang jij dit heerlijke recept.

Bedankt voor het kijken!

zondag 6 februari 2011

Favoriet

Jeej ik ben uitgekozen als favoriet van de 5de challenge bij de Scrapheap. We moesten een sketch maken en mijn inzending was een LO met Bones. Zie 2 posten terug. Ik heb (nog) geen prijs gewonnen maar de challenge gaat natuurlijk gewoon door. Ik heb nu 4 punten. Voor aankomende week is het de bedoeling een miniboekje te maken van 1 vel papier. Ik ben bijna klaar en dan zal ik deze ook op mn blog plaatsen.
Verder ook nog druk bezig met een andere challenge dus nog genoeg te doen.

Tot gauw!