zaterdag 31 juli 2010

Een verjaardagstasje

De oma van Niels wordt vandaag 94 jaar en dat wordt natuurlijk weer goed gevierd. Ieder jaar maak ik iets leuks voor haar en dit jaar heb ik een tasje bewerkt en gevuld met lekker veel chocolade.
Ik blijf een beete in de gesso, stempels en glimmermist sfeer. Je kunt zo veel verschillende dingen maken met maar weinig materialen dat maakt het zo leuk.
Ik heb gestempeld met mn Tim Holtz stempels en
het tase bewerkt met paarse glimmermist en gesso.
Verder nog een ticket bewerkt met de glimmermist
en letterstickertjes. 94 heb ik gemaakt van grungeboard en inkt en door de cuttlebug gehaald met embossingfolder dots. De bloem had ik ooit nog eens uit gestanst met de cricut en in mn bloemenbakje bewaard. Zo komt deze nog eens van pas.
We gaan nu naar de verjaardag, ben benieuwd wat ze er van vindt. Ik laat het nog wel even weten haha.
Bedankt weer voor het kijken!

maandag 26 juli 2010

Week 24 jaaroverzicht WK


zo ik begin al aardig bij te werken voor mn jaaroverzicht al hoewel ik nog genoeg weken te gaan heb hoor haha.

Bij week 24 hoort het thema WK, hoe kan het ook anders he. Wekenlang zijn we er mee bezig geweest dus het hoort zeker in het overzicht thuis. De LO gaat over Niels met zijn pletterpet. Bij iedere wedstrijd had hij hem op behalve bij de laatste, daardoor hebben ze vast verloren haha.

Ik heb als ondergrond oranje cardstock gebruikt maar ik vond dat zo verschrikkelijk saai dat ik er eerst overheen gegaan ben met een toiletrol en gesso. Zo werd het iets meer mijn "stijl". Daarna nog met blauwe glimmermist gespoten en de titel gestempeld met zwarte inkt. De kroontjestempel van Tim Holtz komt ook bij deze uitwerking goed van pas. Na het drogen van de afdruk heb ik de puntjes van de kroontjes bewerkt met gouden stickles. De foto is geschuurd om het iets meer eruit te laten springen. Op de een of andere manier vind ik het niet mooi als de foto niet bewerkt is. Ook trek ik graag met een zwarte pen een kader om de LO anders is het in mijn ogen veel te kaal. Misschien is dat dan mijn "kenmerk" haha. Verder de swirl door de cuttlebug gehaald met een swirl embossingfolder. Daarna deze bewerkt met blauwe verf, gesso,blauwe glimmermist en gouden stickles. Om het helemaal af te maken er nog 2 bloemetes op geplakt.

Nu al weer 3 weken af in 1 week misschien kom ik ooit nog een keer bij haha.
Berichtjes vind ik altijd leuk. Bedankt weer voor het kijken!

Week 21 Liefde voor...

en hierbij mijn uitwerking voor week 21 van het jaaroverzicht. Deze week werden wij voor het eerst om en tante van een klein nichtje, dit moest dan ook mijn onderwerp worden haha.
Ze huilt wel een beetje op de foto maar dat geeft niet, maakt het geen minder mooie foto.
















Ik heb hier mijn nieuwe papier van BG Olivia gebruikt. Ik vond de plaatjes erop zo leuk dat ik dat zo heb gelaten. De ondergrond is roze cardstock en de letters van de naam heb ik met dezelfde techniek gemaakt als Koninginnedag maar dan met andere kleuren. Verder bestaat de titel uit roze stoffen tickers en glitter stickers.

De foto heb ik bewerkt met grof schuurpapier zodat waar het om gaat er echt uitspringt want de achtergrond was erg saai en donker. Overige materialen: gesso, nietjes, vlinderpons van MS, kleine letterstickertjes en rub-ons.

Ben benieuwd wat jullie van deze uitwerking vinden.

Bedankt weer voor het kijken!

Scheveningen en week 17 Jaaroverzicht

Afgelopen weekend was echt superleuk. Ik ben verrast met een dagje Scheveningen. Ik wist wel dat we iets gingen doen maar niet wat. Rond 11.00 uur kwamen we aan in Scheveningen en zijn we Sea Life in gegaan. Erg gaaf om te zien allemaal, vooral de octopus was erg indrukwekkend.

Daarna hebben we lekker geluncht aan het strand. Het weer was echt vele malen beter dan verwacht dus we hadden het erg warm met onze lange broek. Gelukkig hadden we wel handdoeken en zwemkleren bij ons dus uiteindelijk hebben we nog op het strand gelegen en tot de enkels de zee in geweest. Al met al een geslaagde dag en leuk om verrast te worden.

Verder ben ik afgelopen vrijdag nog even in de Scrapheap geweest. Kwam wat cardstock te kort en ik was in de middag toch vrij dus ik dacht ik kan wel even langsgaan. Ik heb cardstock gekocht, een nieuw kleurtje distressinkt en stempels van Basic Grey uit het afprijs mandje. Ik kon het niet laten hihi.


Thuisgekomen ben ik ook maar gelijk aan de slag gegaan want ik heb nog wat in te halen voor het jaaroverzicht. Ik heb week 17 gemaakt waarin het thema Koninginnedag was.

Ik probeer wat van mn restjes op te maken maar het lukt niet echt. Ik heb voor deze lo alleen gebruik gemaakt van cardstock, stempels, embossingpoeder, stickles en inkt haha. Ik heb met de kroontjestempel verschillende keren met versamark gestempeld en deze met clear embossingpoeder bewerkt. Zo krijg je al een donkerdere ondergrond wat een erg mooi effect heeft. Ik heb een stuk van het cardstock gescheurd om plek te maken voor de journaling aan de linkerkant. De letters van de titel heb ik zelf gemaakt door ook weer met versamark te stempelen en er met blauwe inkt overheen te gaan en daarna heb ik de notenbalk gestempeld met rode inkt en daarna met een doekje de inkt van de letters gewreven zodat de letters weer mooi naar voren komen.
Qua materialen verder nog kleinte letterstickertjes, nietjes en gekleurd gaas (hoe heet dat spul ook weer ;-)).
Ben benieuwd wat jullie er van vinden.

Bedankt weer voor het kijken!

maandag 19 juli 2010

En nog een leuke candy.. by Rach

en ik kwam nog een leuke candy tegen op het blog van Rachel die ik even wilde delen. Je kunt de stempels van Hanglar Stanglar winnen en deze zijn lastig te krijgen. Dus als je ze leuk vindt zou ik het zeker even proberen.

Groetjes Kim


zondag 18 juli 2010

Summer Blog Candy bij Claudia

Goedenavond allemaal,

ik wil jullie even attenderen op de blog candy van Claudia. Het Magnolia Magazine zit er in, super mooie bloemen en nog veel meer. Dus neem even een kijkje op haar blog al is het maar voor de supermooie kaarten die zij maakt.

Zo ik ga lekker slapen!

zaterdag 17 juli 2010

Uitwerking week 28

Hierbij mijn uitwerking van week 28 voor het jaaroverzicht op De Scrapheap Ik ben druk in de weer gegaan met de Tim Holtz technieken en vind het zelf erg geslaagd al zeg ik het zelf. Ik had een vogeltje onder aan gestempeld maar ik vond em iets te fel. Heb er dus flink glimmermist en gesso overheen gesmeerd en nu is het iets subtieler. Op de tag heb ik ook nog gestempeld en achterop de journaling geschreven maar die is prive.
Het thema dat ik had verzonnen is winnen of verliezen en bij gaat het over vertrouwen. Ben benieuwd wat jullie er van vinden.

vrijdag 16 juli 2010

Uitnodigingen en een Blogcandy





tussen de warmte door heb ik mn uitnodigingen voor mn BBQ gelukkig afgekregen. Nu nog op de post doen haha. Ik heb ze wel een beetje in dezelfde stijl gemaakt maar net ff wat anders. In ieder geval wel weer een paar restjes gebruikt. Nu nog hopen op mooi weer.

Hier een paar foto's van het eindresultaat.
Tot slot is er op het blog van Nicole een leuke candy te winnen als je volger wordt van haar blog. Zij maakt echt geweldige kaartjes en weet altijd de hotste nieuwtjes op scrapbookgebied. Dus kijk even op haar blog. Ik ben eindelijk een beetje bekomen van de werkweek het was best wel druk. Ik ga even proberen of ik verder kan met mn layout voor het jaaroverzicht. Ik ben er door de drukte en warmte nog niet aan toegkomen en ik wilde natuurlijk mn uitnodigingen afkrijgen. Morgen schijnt het niet erg mooi weer te worden dus ook weer een goede scrapgelegenheid. Bedankt weer voor het kijken!!

dinsdag 13 juli 2010

Foto's Breda Live en BBQ

Ik had beloofd om de foto's van Breda Live nog op mn blog te zetten. Ik heb er ook de foto's maar opgezet van onze natte pakken en van het water dat uit het 't-shirt kwam haha.


Verder ben ik bezig met mn uitnodigingen te maken voor de Barbeque die ik nog wil geven voor mn verjaardag. Ze worden niet allemaal hetzelfde maar dit is er in ieder geval al 1. Ik heb rubons gebruikt van Melissa Frences volgens mij en mn nieuwe pons set. Hier heb ik alleen de hoekpons gebruikt. Verder nog stickles en letterstickers van Cosmo Cricket. Het papier zijn allemaal restjes.Afgelopen weekend ben ik nog lekker wezen shoppen bij de Scrapheap Ik ben alleen vergeten om een foto te maken. Ik heb de volledige lijn van BG Max & Whiskers gekocht en de Martha Stewart Double Loops pons. Een inktblokje, identipen en nog een paar vellen BG Olivia.Hoop er binnenkort iets mee te kunnen laten zien.

Bedankt weer voor het kijken en ik vind het leuk als je een berichtje achterlaat.
Groetjes!

maandag 12 juli 2010

Breda Live en week 28 jaaroverzicht

Goedemiddag allemaal,

beetje bekomen van de WK- gekte. Jammer genoeg geen wereldkampioen maar goed volgende keer beter. Daarmee kwam ik wel gelijk op een goed idee voor het jaaroverzicht waarvoor dit mijn laatste week is. Het thema voor week 28 is winnen of verliezen. Wat heb jij deze week gewonnen of verloren. Dit kan natuurlijk letterlijk zijn maar ook figuurlijk. Helaas heb ik mijn uitwerking nog niet af omdat ik er een beetje a la minute mee kwam en dus ook nog geen foto's heb.
Verder wel een leuk maar druk weekend gehad. Afgelopen vrijdag een afscheidsfeestje en afgelopen zaterdag was het Breda Live. Echt heel gaaf. We hebben Kane, Nick & Simon en Alain Clark gezien maar daarna begon het noodweer!! Ik ben nog nooit van mn leven zo nat geregend. Gelukkig werden we opgehaald maar er was nergens plek om te schuilen. Op de straat spoelde het zo erg dat ik tot mn enkels in het water stond. De foto's zal ik vanavond nog even toevoegen. Niels heeft zn t-shirt boven een glas uitgeknepen en dat was dus halfvol. Helaas is Breda Live afgelast vanwege het onweer wat echt niet gek was.

Nou snel weer aan het werk want ik heb hier nog genoeg te doen. Even kijken of ik ga sporten vanavond want ik heb bijna niet geslapen van de hitte.
Groetjes en tot gauw.

woensdag 7 juli 2010

Pruvenement en jaaroverzicht week 27

Hallo allemaal,

hier weer een update van mij. Wat was het warm he en er komt nog wat lekker weer onze kant op. Ik had niet echt zin om te bloggen de afgelopen dagen vanwege de hitte pfff.

Afgelopen zondag was hier in Oosterhout het Pruvenement. Allemaal stands van verschillende restaurants waar je een klein hapje en drankje kon eten tegen een paar euro. Samen met mn ouders en Niels zijn we lekker alles gaan afstruinen en de nodige hapjes naar binnen gewerkt haha. Ik heb kreeft, coquille en kalfswang gegeten dus dat zijn nu niet bepaald de dingen die je thuis klaarmaakt wat het ook weer erg leuk maakt.
Hier een kleine impressie van de dag. Ook ben ik nog steeds aan de beurt voor het jaaroverzicht op de scrapheap Week 27 is, hoe kan het ook anders, Zomerhitte. Wat doen we om cool/koel te blijven. Ik heb de aardbeitjes gescrapt uit de tuin en van het pruvenement en natuurlijk onze bloemetjes en een lekker roseetje. Het papier komt uit mn restjes bak en ik weet dan ook niet meer waar het van is. Alhoewel het groene komt uit een blokje van Basic Grey. Verder heb ik de letters uit tijdschriften geknipt en alles met een mesje bewerkt en met gesso. Zo krijg je toch weer een heel ander effect. Natuurlijk zitten er nietjes op en glimmermist. Tekst een keertje geprint, is toch ietsjes netter dan mn eigen handschrift haha.

Zo weer genoeg gekletst, ik ga nu een paar uitnodigingen maken en heb nog een paar andere scrapobjecten die ik graag wil maken. Nu nog de tijd ervoor vinden.


Bedankt weer voor het kijken!!