dinsdag 30 maart 2010

Just Magnolia

Hier dan het kaartje voor de Just Magnolia challenge. Ik heb gebruik gemaakt van de Paashaas Tilda die vond ik wel bij deze tijd van het jaar passen. Het afdrukje is ingekleurd met de Derwent Coloursoft potloden en een beetje opgelukt met stickles. Het papier is uit een miniblok Basic grey Sultry. Voor kaartjes zijn deze blokjes echt ideaal. Op de site stond dus een sketch en die heb ik gemaakt.Ben benieuwd misschien win ik nog eens wat :-).

Bedankt weer voor het kijken!

Happy B-day

Ik zat gisteren te surfen en ik kwam een aantal leuke kaartensketches tegen. Daar ben ik gisteren aan begonnen. Hiernaast trouwens eerst nog het kaartje waar ik het gisteren over had. Die heb ik nog even afgemaakt. Ik vind die stempels van Penny Black zo leuk he, helaas heb ik ze zelf niet maar een keertje een aantal afdrukjes van iemand gekregen. Ik zal het kaartje voor de Just Magnolia challenge even in mn andere berichtje plaatsen anders gaat dat denk ik door elkaar en komt het niet goed.



maandag 29 maart 2010

Geboortekaartje

ik ben gelukkig weer lekker bezig geweest nadat het hele huis hier overhoop was. Al mn scrapspullen die beneden stonden moesten naar boven. Kon dus niks doen maar beetje bij beetje heb ik alles weer naar beneden gehaald. Tjee wat een spullen zeg haha.
Heb gisteravond gelukkig weer een kaartje kunnen maken. Deze keer een geboortekaartje voor vrienden van ons die een tweede kindje hebben gekregen afgelopen donderdag. Ik kan natuurlijk niet aankomen met een gekocht kaartje. Hier het resultaat.
Ik heb gebruik gemaakt van stickles alleen komen deze niet echt over op de foto helaas. De cirkel is gemaakt met de cuttlebug en de stippeltjes embossingmal. Verder een restje Girl Friday van Cosmo Cricket. De bloem heb ik zelf gemaakt van dessinpapier, glimmermist, stickles en een roosje. De sketch heb ik van het Friday Sketchers blog. Ben nog verder gegaan met een andere kaartsketch maar die is nog niet af. Door het tijdsverschil dacht ik dat het nog heel vroeg was maar ondertussen al weer half 12!!
Time flies when you are having fun. Morgen ben ik lekker vrij en vrijdag ook en het is ook nog eens Pasen dus een lekker laaaang weekend. Daar was ik wel aan toe haha. Ik ga vanavond ook niet sporten, wil even mn spullen organiseren en verder met mn kaartje en het weekoverzicht. Nou dat was het weer en bedankt weer voor het kijken.
Oh ja kijken jullie nog even hier . Er zijn nog meer volgers nodig voor de blogcandy!!

woensdag 24 maart 2010

Doodles

Ben eens even lekker aan de slag gegaan met mn pennen. Ik dacht eigenlijk dat ik niet zo heel erg goed was in doodlen vond ze er maar stom uitzien, maar zondag was ik de hele dag alleen thuis dus ben maar wat gaan proberen en het ziet er best leuk uit al zeg ik het zelf. Was zondag al een heel eind maar er gaat best veel tijd in zitten dus heb het gisteren even afgemaakt.
Heb dus alleen een wit vel cardstock gebruikt, zwarte identipen en roze glitterpen. Verder nog een restje Jolly by Golly papier van Cosmo Cricket en wat thickers en nietjes.
Ben benieuwd wat jullie er van vinden.
Groetjes moet opschieten want de sportles begint zo.

Bedankt weer voor het kijken!

maandag 22 maart 2010

Scrappen en Beppen

Afgelopen week was een gezellige scrapweek :-). Ik ben lekker aan de slag geweest met mn nieuwe spulletjes die ik vorige week op de beurs heb gekocht. Het ging wel ten koste van mn sporten maar dat ga ik deze week wel inhalen, vanavond naar Zumba en woensdag ook en misschien als het lukt ook zaterdagochtend. Poeh wel veel als ik het zo schrijf haha.

Afgelopen zaterdag had ik met mn moeder bij Marjolijn afgesproken om te gaan scrappen. Het was supergezellig en ze had een lekkere quiche gemaakt met kip en broccoli lekker hoor. Uiteraard heel veel plannen om te maken maar ware het niet dat ik natuurlijk mijn foto's thuis had laten liggen behalve de fotootjes die ik had geprint voor het jaaroverzicht. Ik wilde ook het blinde scrappen doen dat op het forum van de Scrapheap door Ingeborg wordt georganiseerd. Hierbij heb je dus geen sketch of voorbeeld maar een omschrijving en aan de hand daarvan maak je je LO. Ik laat hier even een sneakje zien anders is het natuurlijk geen blind scrappen meer haha.

Maar ik heb de LO thuis afgemaakt want ik had toch echt mn foto nodig voor de titel etc.
Ik had nog tijd over dus begonnen aan week 9 van het jaaroverzicht. Ik loop wel een beetje achter maar dat haal ik deze week zeker weer in.
Carla was deze zondag ook nog open en mn Stazon cleaner was op dus moest ik natuurlijk even de winkel in. Heb nog 3 vellen wit cardstock gekocht en 2 vellen van de nieuwe garden lijn van Basic Grey. En dan nog de cleaner, distress stickles en 2 identipennen. Had ik allemaal nodig haha. Ik ben wel gelijk aan de slag gegaan met een doodle lay-out, ben er de hele middag en avond mee bezig geweest en ik vind em supergeslaagd al zeg ik het zelf. Ik moet em nog wel verder afmaken maar deze week zet ik em zeker op mn blog.
Er zijn nog een hoop dingen die ik wil doen maar ik vergeet dat sommige dingen gewoon meer tijd kosten en deze week is aardig druk. Vrijdagavond gezellig uit eten met Mark en Chantal en zaterdagavond een verjaardag. Zondag doe ik lekker NIKS!!!
Bedankt weer voor het kijken en tot de volgende keer

dinsdag 16 maart 2010

Scrappassion

Ik zie net op het scrappassion blog dat mn LO geplaatst is en dat ik deze wel op mn blog mag zetten. Dus hierbij mijn Lootje ben benieuwd wat jullie er van vinden :-). Http://ria-.scrappassinchallengeblog.blogspot.com

Knotsgekke Kaart en Scrapdagen

Zo eens even lekker wezen shoppen afgelopen zaterdag op de Knotsgekke Kaart en Scrapdagen. Alsof ik nog niet genoeg spullen had haha.

Hieronder mijn aankopen van deze dag. Eens even zien. Ik heb mn voorraadje cardstock weer aangevuld. Mooie roosjes gekocht. Diverse kleuren Distress inkt en glimmermist. Een aantal stempeltjes, Magnolia papier en nog wat bloemen. Ik vond dat er erg veel stands met scrapspullen waren en veel nieuwe spullen. Ook werd er gedemonstreerd met de technieken van Tim Holtz. 18 april ga ik weer een workshop doen bij de Scrapheap van Els. Zij is op Ranger U in de leer geweest dus dat moet helemaal goedkomen.


Nadat we terug waren van de beurs moest ik natuurlijk scrappen. Ik heb een LO gemaakt voor de Colorfull Snow van de Scrapheap. Hiermee is een leuke prijs te winnen dus meld je gerust aan op het forum en doe mee. Ik heb de LO vandaag gemaild maar kan em nog niet laten zien denk ik maar een klein sneakje kan geen kwaad.

Verder heb ik de uitdaging op het Scrappassion blog gemaakt maar die heb ik vandaag ook pas gemaild dus die kan ik nog niet laten zien. Hier was in ieder geval de uitdaging. Gebruik 5 bloemen, 4 stempels, 3 verschillden dessinpapiertjes, 2 foto's en 1 titel van 1 woord. Nou was hartstikke leuk om mee te doen ben benieuwd. Mn goede voornemen is sowieso om aan meer wedstrijden/ challenges mee te doen. Ik heb nog 2 sketches en 2 lifts op het scrapheap forum die ik wil gaan maken dus dat komt goed. Ik ben ook nog bezig met mn jaaroverzicht maar daar loop ik nu een klein beetje achter. De foto's heb ik al dus nu nog inspiratie. Week 8 tot en met 11 kan ik gaan maken.
Verder heb ik het druk met sporten en allerlei dingen in het huishouden en dan natuurlijk ook nog fulltime werken. Gelukkig om de vrijdag vrij dus deze vrijdag heb ik tijd voor mezelf. Zaterdag gezellig scrappen bij Marjolijn kan ik proberen om mn jaaroverzicht bij te werken als we niet te veel kletsen natuurlijk. Jammer genoeg ben ik verder het hele weekend alleen maar daarom sta ik nu al strijk te doen ( wel samen met Niels hoor) zodat ik het hele weekend kan scrappen hihi.
Oh ja op het blog van Artspecially http://www.artspeciallyfriends.blogspot.com is een leuke candy te winnen. Tenminste als ze 250 volgers halen dus meld je aan en wie weet. Het zijn leuke papiertjes en bloemetjes en....................36 COPIC MARKERS. Altijd eens willen aanschaffen maar het blijft een flinke investering he.
Jammer genoeg is gisteren mn vriendinnetje Jill weer opgenomen in het ziekenhuis vanwege een urineweg infectie. Dit had ze in december ook al en toen is ze 9 dagen opgenomen geweest. De prognose is nu 7 tot 10 dagen afhankelijk van hoe snel alles aanslaat. Ook gaan ze onderzoeken wat nu de oorzaak is misschien heeft het met haar nieren te maken. Arm prulleke.
Nou ik ga maar eens verder met strijken joehoe!


dinsdag 2 maart 2010

En we gaan gestaag verder

Weer lekker verder gegaan met mijn jaaroverzicht voor de Scrapheap. Week 6 was hier word ik blij van maar ik heb er hier word ik vrolijk van van gemaakt. Beetje vergist maar dat maakt niet uit toch.. Ik had eerst met witte pen op de foto geschreven maar dit bleef niet zitten op de foto.

Met de zilveren pen van mijn moeder bleef het wel zitten dus eerst alles uitgeveegd en daarna met de zilveren pen pffff. Gelukkig kwam het nog wel goed. Week 7 ook maar gelijk gemaakt met het papier dat ik op de rommelmarkt heb gekocht bij de Scrapheap. Zie je winkelen is niet voor niets haha. Ben benieuwd wat jullie er van vinden.
Ik loop nu nog maar 1 weekje achter week 8 was Olympische Spelen maar daar heb ik echt helemaal niks mee eigenlijk. In ieder geval niet de Winterspelen want daardoor kwam mijn favoriete programma Wie is de Mol niet op tv. Hier zal mijn lay-out waarschijnlijk over gaan.

Inmiddels staat week 9 ook op de site en dat thema is werk/vrijwilligerswerk. Nou werken doe ik genoeg en er ligt op het werk genoeg op mn bureau dat moet wel lukken dus.
Afgelopen week ook nog een heel bewerkelijk kaartje gemaak voor een jarige vriendin. 3 uur aan gewerkt en dan ook nog vergeten een foto te maken. Gelukkig was ze er wel heel blij mee. Als cadeautje gaan we een workshop basistaart maken bij http://www.detaartwinkel.nl/ op 8 april. Heb er ook erg veel zin in en zij ook!!

Weet niet of ik deze week nog genoeg tijd heb om te scrappen. Druk bezig met 2 vrijgezellenfeesten en ben ook bezig in de Chirurg van Tess Gerritsen.
En hij is superspannend. In ieder geval wil ik wel mee doen aan de wedstrijd van de Scrapheap. Colorfull Snow is het in plaats van de geijkte kleuren moeten het vrolijke kleuren zijn. Als je 1 foto gebruikt mag je dan van alles maar 1 gebruiken, dus 1 bloem, 1 brad, 1 soort dessinpapier etc. Best lastig maar als je genoeg foto's gebruikt lukt dat wel. Ga er in ieder geval over brainstormen.
Volgende week naar de knotsgekke kaart- en Scrapdagen!!!!!!!!!!!!
Gaan jullie ook?