woensdag 27 januari 2010

Award ontvangen


Jeej ik heb weer een award ontvangen. Deze heb ik gekregen van Marjolijn. Nu nog 10 dingen opnoemen waar ik vrolijk van word.

1. Onverwachtse kaartjes en lieve berichtjes
2. Lekker naar een Scrapbeurs of winkel gaan
3. Als ik het ijskoud heb in een warm bad met badolie
4. Een goed boek in 1 dag uitlezen
5. Gezellig kletsen met mn forumvriendinnen
6. Chocolademuffins!!!!
7. Koken en daarna lekker opeten
8. Uit eten gaan
9. Iets gezelligs doen met Niels
10. Croppen
Dat zijn wel behoorlijk wat dingen dacht ik zo. Moeilijk om deze weer door te geven dus ik geef em lekker aan iedereen die dit leest. Saai he maar ik heb nog niet zo veel lezers en weinig scrapvriendinnen met een blog :-) Dat komt wel weer.
Verder is het hier druk druk druk. Morgen verjaardag van Niels en mn broer. Dus de oven draait hier weer op volle toeren. We hebben chocolade muffins, een sinaasappeltiramisu en een appeltaart. Dit is niet voor de visite maar voor Niels zn werk helaas. Maar de visite krijgt lekker taart van Yolanda ook lekker! Dit weekend een weekendje uitwaaien in de Ardennen. Dus van scrappen zal niet veel komen maar heb ik wel lekker lang om na te denken over het jaaroverzicht 2010. Ik heb me aangemeld op de Scrapheap dus nu moet ik haha. Tot nu toe nog steeds niet gescrapt, ik ben steeds zo moe 's avonds. Volgende week nieuwe ronde nieuwe kansen, volgende week vrijdag ben ik lekker vrij dus dan ga ik scrappen.
Tot later!!

donderdag 21 januari 2010

Gouwe Ouwe



Hoi hoi,

ik heb nog niets nieuws te laten zien maar ben er al wel mee bezig. Ik dacht ik tover gewoon een bestaande LO uit de doos die toch nog niet op mn blog heeft gestaan. Met deze LO heb ik de wedstrijd van vorig jaar op Scrapfever gewonnen. Het thema was zomer en er moesten perse de kleuren roze, oranje, groen en geel in voorkomen dat is wel gelukt toch?

Kijk eens wat een gave nieuwe stempels van Tim Holtz ik ben benieuwd wanneer deze op de markt komen. Echt gaaf voor de rest van de nieuwe stempels (ja het zijn er nog veel meer) kijk eens op Tim Holtz z'n blog http://www.timholtz.typepad.com/
Gaaf he.
Ik wil eigenlijk nog graag meedoen met het jaaroverzicht dat bij de Scrapheap wordt georganiseerd. Ik zal eens gaan kijken of het nog mag haha. Binnenkort zal er ook weer een workshop worden gegeven met Tim Holtz technieken. Er zijn veek scrappers die deze willen volgen dus hou de site goed in de gaten. http://www.descrapheap.nl/
Verder heb ik nu lekker weekend, morgen gezellig eventje op mn vriendinnetje Jill passen en daarna even de stad in. Zaterdag ga ik met een vriendin lekker high teaen. Dit is nog een verlaat verjaardagscadeau maar dat maakt het niet minder leuk/lekker haha. Zondag helemaal niets dus die dag wil ik besteden om te scrappen. EINDELIJK!
Tot gauw

maandag 11 januari 2010

Back in 1969



Hallo,
hierbij zoals gisteren beloofd de LO die al een tijdje klaar is maar waar ik nog steeds geen tijd voor heb gehad om te plaatsen. De LO gaat over de 1ste communie van mijn moeder. Op de foto staat ze met haar tante en moeder. Ik vond het een gave foto maar vond het niet zo leuk om de tradidtionele vintage kleuren te gebruiken. Het papier dat ik gebruikt heb is van SIStv dat ik van mijn moeder heb gekregen. Het lag er al een tijdje maar ik had nog altijd geen goede bestemming ervoor.
Verder heb ik gebruike gemaakt van roze stickles, chipboard cijfers, witte vinyl thickers, bloemen, brads en knopen.

Ik vind deze zelf eigenlijk wel geslaagd. Nu alleen nog kijken of deze in een album komt of dat ik em ga ophangen. Ik wil eigenlijk bij ons in de hal een grote MDF plaat hangen met behang waar dan afwisselend LO's opkomen nu nog even iemand vinden die dat wil maken voor me haha.

Bedankt weer voor het kijken en tot gauw. Nu moet ik snel gaan stofzuigen, afwassen en daarna naar Zumba.

zondag 10 januari 2010

Scrapmoe




Hier weer even een berichtje van mij. Is al weer te lang geleden maar ik was een beetje scrapmoe denk ik. Voor het nieuwe jaar in ieder geval het goede voornemen gemaakt om eens per week te bloggen. Ik moet nog steeds mn laatste LO plaatsen op mn blog. Daar ga ik morgen een foto van maken en morgenavond plaatsen. Dat beloof ik :-).


Nederland is nog steeds in de ban van kou, sneeuw en vooral gladheid. Wij zijn in ieder geval vandaag een rondje gaan lopen in de Loonse en Drunense Duinen. Het was wel koud maar wel heel erg lekker om je hoofd even leeg te maken en te lopen.


Nog een paar leuke foto's gemaakt in ieder geval wellicht om te scrappen.
Gisteren zijn we ook nog op kraamvisite geweest bij de collega van Niels en dat was erg gezellig. Ze hadden een foto gemaakt van de baby met kerstmuts, erg mooie foto en dat wordt dan ook mn nieuwe scrapproject. Die zal ik snel laten zien!!
Tot morgen~!