zondag 12 oktober 2008

Geshopt



Gisteren samen met mn moeder nog even lekker geshopt bij de Scrapheap in Sprang-Capelle. http://www.descrapheap.nl Gezellig gekletst met Carla wat nu makkelijker kon want er was geen workshop deze keer. Zelf gaan we in december een workshop volgen en heb er nu al zin in.

Ik had voor mn moeder een glimmermist gekocht maar het pompje was kapot dus dat gingen we even ruilen. Kon het natuurlijk niet laten om iets te kopen. Ik heb een aantal vellen My minds Eye kerstpapier gekocht en het Halloween papier van Cosmo Cricket. Twee flesjes glimmermist, soosje eyelets, vlinder en mijn favoriete pen. Die ik had was leeg en ik gebruik die nogal veel dus ik had natuurlijk een nieuwe nodig.

Het Halloween papier ga ik gebruiken voor Disney foto's want daar gaan we met Halloween naar toe. Heb er echt zin in!!!


Gisteravond ook nog naar een concert van Jeroen van der Boom geweest ijn the Heineken Music Hall en dat was echt in 1 woord super. We stonden bijna vooraan en konden dus alles goed zien. Hij is echt erg goed live. Rene Froger kwam ook nog even langs dus dat was ook geweldig!
Nou ik ga kijken of ik nog wat kan gaan scrappen maar eerst eventjes puin ruimen :-s


Doei!

vrijdag 10 oktober 2008

Melkpakkie


Net even lekker creatief geweest. Ik had de beschrijving van dit melkpakje al een tijdje opgeslagen en nu heb ik em gemaakt. Leuk voor verjaardagen om te vullen met chocolaatjes of bijvoorbeeld geld. De beschrijving vindt je hier http://www.splitcoaststampers.com/ee/index.php/resources/tutorials/milk_carton_box/


Ik heb hier gebruik gemaakt van wit cardstock en dit gestempeld met de bloemenstempels uit het Cards Only blad. Daarna in elkaar gezet en een strookje zwart cardstock er omheen geplakt. Hier een leuk stiksteek randje omheen gedoodled met een witte pen en vervolgens het vogeltje gestempeld en uitgeknipt.

Ik hoop dat dit jullie inspireert om het pakje ook te maken.


Fijne avond!!

dinsdag 7 oktober 2008

Alle Lootjes

Zo hehe het uploaden is gelukt. Alle lay-outs die ik heb gemaakt voor het album tot nu toe staan hieronder. Ben benieuwd wat jullie er van vinden.
Tot de volgende keer!!






































maandag 6 oktober 2008

Zo dat is lang geleden


Hier weer even een bericht van mij. Beetje druk geweest met van alles en nog wat en natuurlijk ook weer genoeg gemaakt. Het houten album is helaas nog niet af maar wel weer genoeg lootjes gemaakt. Ik plaats er nu even 1 want het uploaden gaat momenteel niet al te best.
Ik zal er morgen nog wat meer neerzetten. Ik heb namelijk ook al een kerst lay-out gemaakt :-). Tot morgen!